tisdag 31 maj 2011

It was only just a dream

Klockan är bara halv 7 och jag är redan uppe :( Fast så är det om man tvingar sig att ligga jämte en jätte förkyld kompis som ligger och snarkar en i örat, och inte vågar ha fönstret öppet på natten bara för att en student kanske hoppar in o.O Har nästan två timmar kvar så jag kanske kan sova iaf lite till.

Hade typ världens bästa dröm! Va och red Hanna J, och gick sååå sjukt bra! FAn va jag längtar till den 11 juni :DDD

Hörs sen, pusshaj

söndag 29 maj 2011

plugg -.-

FML... Har kommit tillbaka till Bollerup ni iaf och ätit men har två citatanalyser som jag behöver bli färdig med till.. inatt.
Så satans drygt att ha massa skolarbete när man bara har 7skoldagar kvar! Dessutom har man ett fysikprov jag INTE kommer klara, plus Nationella i MaB.

Först ska jag kolla på ett avsnitt Gossipgirl, som jag inte kan få nog av att kolla på. Sen ska jag ta tag i mitt liv :D Yay...





Mors dag

Haaaj allihopa! Idag är det ju mors dag, vilket jag hoppas att ni inte glömt bort. Jag höll faktiskt på att göra det :S Och har inte heller köpt något till henne, känns lite trist men det är inte så lätt om man legat hemma en vecka utan att komma ifrån gårdsplanen.

Idag ska jag äntligen komma tillbaka till Bollerup! YaY :DD längtar skit mkt, och denna veckan är studentvecka så på onsdag slutar jag inför kristihimelfärds helgen. Det är dessutom student på onsdag så denna veckan är bara två riktiga skoldagar. Sjukt najs asså!

Har precis packat färdigt och målat mina naglar i en fin lila färg så då är vi snart påväg :))

Hörs sen, pusshaj!

Denna färgen är det nu jag har på klorna ;)

Btw: mailade en igår som va jätte intresserad på isa, från Finland. Okej med Åland, men att skicka Isa till Finland i typ flera dagar och hon som redan hatar transport, nej tack. Hon kan vara lugn iaf för dit ska hon verkligen inte. Förhoppningsvis flyttar hon inte så långt härifrån :P

lördag 28 maj 2011

Beach 2011!

Såhär när skolan snart är slut och det är beachen som gäller så kan det ju va bra med lite tips om hur man ska komma iform snabbt, utan att behöva svälta sig själv ;)

MOTIONERA MERA
Det är bättre att träna en gång i veckan under hela året, än att köra tre pass i veckan under en kort period. Man ska inte tvinga sig till gymmet om det börjar bli tråkigt utan hitta en motionsform som passar dig.

SLÄCK TÖRSTEN 
Juice och läsk innehåller mer socker än du tror! Dessutom fräter dryckerna på tänderna. Välj istället mjölk eller vatten- släcker törsten bättre och är betydligt nyttigare.

ÄT RÄTT
Det bästa för kroppen är att äta på regelbundna tider och många gånger. Det ultimata är frukost, lunch, och middag med två , tre mellanmål där emellan. Satsa på frukt och grönt till varje måltid. Att tugga maten ordentligt och ät långsamt bidrar också till att man kommer iform snabbare.

FEELGOOD
Hälsan förbättras inte enbart genom att äta bra och träna rätt. Hur vi mår har också en stor inverkan!
  • Skratta: Umgås med dina vänner och ha kul!
  • Prata ut: Är det något som tynger dig? Prata med någon du litar på , en kompis, en förälder eller kanske kurator, så att du får ventilera känslorna när livet känns jobbigt.
  • Stressa inte: Ibland blir trycket för stort med läxor, skolan, träningar hit och kurser dit. Ta det lugnt och stressa inte upp dig. Beta av en sak i taget och våga säga nej om du redan har för mycket att göra, eller be någon om hjälp.

Det va lite smått och gått, så jag inte bara tjabbar på om vad jag ska göra eller har gjort på dagen. Tycker själv att det är rätt drygt ;))

Pusshaj!



Jag älskar att dricka vatten, men har som dålig vana att inte göra det tillräckligt mycket. Dessutom är vattnet nere i skåne inte det godaste med all kalk.

Sent inlägg

Blev lite sent inlägg idag, men det får ni leva med :P

Har haft fullt upp hela dagen då min mormor varit här -.- Absolut inget om henne, hon bara är som hon är... Har varit helt kass idag, speciellt med mitt humör. Blääääää! Det är ganska många som svarat på isa faktiskt. Två stycken från Åland dessutom! Åland asså, det är ju en bit kan man säga xd Det verkar vara jätte trevliga familjer allihopa, en kommer imorn men fastnade lite extra för den ena på Åland faktiskt. Visst tar det emot att skicka henne dit för jag kan ju inte direkt hälsa på henne så mycket, fast är det bara ett bra hem så blir jag mer än nöjd med det!

Nu behöver jag få mig lite sömn för imorn ska vi börja lite smått planera min sadelkammare *happyface* hihih.

Pusshaj!




fredag 27 maj 2011

Burlesque

Detta är en amerikansk musikalfilm. Den handlar om Ali som åker från Iowa till LA för att söka jobb. Hon går då förbi en klubb vid namn Burlesque och fastnar direkt när tjejer dansar glamorösa scenkläder, sexig dans och musik. Det va precis vad hon ville!

Denna filmen va SJUUKT bra! Älskar verkligen sånna här musikalfilmer. Tycker speciellt om Jack, som spelas av Cam Gigandet. Asså OMG han är ju helt sjukt snygg (a)

5 av 5 toasters KANONBRA! :D



torsdag 26 maj 2011

22.22

Har nyss satt in annons på Isa till Hästnet.se och redan en som svarat :)) Får väl vänta och se vad som komma skall.

Nu ska jag sätta på en film att sova till och då blir det Burles... wait for it.. Que. Burlesque är typ en musikal film av ngt slag, min kära lilla Louise tipsade om den så får väl se vad det kan vara. Kommer med recension om den imorn kanske ;)

God kväll cykelställ!

Dags att skita ner byxorna

På med en BH, nu ska jag rida en barbacka tur på min tjockis. Hon behöver röra på fläsket och jag behöver rensa tankar <3

Du är så bäst min kära lilla ponny! <3


Klippa gräset!

Nu ska jag ut och starta gräsklipparen med nytankad musik till mobilen :DD

SeUpp för jag kör på 5ans växel ;)



Ångerst

ångerst för att jag är tillräckligt frisk så jag hade kunnat vara med på min sista körning, ridning, specialhästvård, och massa annat. Istället ligger jag bara hemma och gör inte ett skit när jag egentligen har rätt mkt att göra.

Dessutom har jag ångerst över mitt hår som är slitet och färgen ser ut som fan. Vill bleka och bli blond men med tanke på hur tunt hår jag redan fått så kommer jag tappa allt mitt hår!

Orkar inte mer...

onsdag 25 maj 2011

Filmtime

Då har jag kollat färdigt på Pongo och de 101 dalmatinerna. Älskar den, en riktig klassiker! Blir så sugen på att skaffa valp, eller hund i huvud taget när jag ser den. Dock inte 101 st :P Fixade till mina naglar också, de har faktiskt börjat bli rätt långa nu :D Älskar att ha långa naglar men eftersom jag håller på med hästar och är rätt så aktiv av mig så bryts dom av hela tiden :( Ibland när jag inte haft ngt för mig så har jag byggt på lösnaglar. Dagen efter bryts hälften av -.-

Mår fett illa så ska väl försöka att gå till sängs och somna lite tidigare än vad jag gjorde igår.




Give MEE! Asså seriöst! Hur sjukt sugen blir man inte på att skaffa valp när man ser dessa bilder ^^ Speciellt den sista ;)


Fotaaa!

Har varit ute en liten sväng och fotat lite med mors kamera, i brist på något annat att göra liksom :P





















Ensam hemma med film och feber

Gomorrn! Tillslut så somnade jag iaf, satte på en film och då brukar det gå mycket bättre. Snälla lilla Hasse kom upp till migför att kolla hur jag mådde. Feber och förbannat ont i huvudet. Men han gick och hämtade några tabletter så nu känns det bättre ^^ Ska väl typ gå ner och käka frulle snart fast tänkte kolla färdigt på filmen först. Sen får vi väl se vad som händer idag. Är iaf ensam hemma en stund nu.

Pusshaj!

Min sjukling film :) Älskar disneyfilmen, va skit länge sen jag såg denna också ;P Bör ses!


Hostar halsen av mig

Här ligger jag klockan halv ett på natten, svintrött men kan verkligen inte sova. Hostar som faAn och det gör mig så irriterad. Vill sova juh! :(( Har redan tagit hostmedicin men inte fan hjälpte de. Smakade skit gjorde det dock :s

Dagens (nattens ) vill ha.

Aachenträns från Hööks 375kr

Dressyr sadel, denna från Hööks 5 995kr, märket Thorowgood.
Ulltäcke Hööks 449kr

Så mycket man vill ha, så lite man kan få (eller har råd till) -.-

Ska nog göra ett nytt försök, och kanske sätta på en film att somna till. Godnatt!


tisdag 24 maj 2011

Himma! :D

Nu så sitter man hemma i sin egen säng, med nässprayen jämte sig och telefonen på laddning. Kände att det nog inte är någon mening att ligga på Bollerup och inte gå till skolan, men sen åka hem på fredag. Tror att det blir bättre om jag får vara hemma och friskna ti istället.

Färden hemmåt började väl inte så himla bra med att en hel skolklass skulle till Lund från Tomelilla, och tog över hela bussen. Inte kunde de hålla käft heller... Tur att jag hade mina kära hörlurar med mig iaf (a)

Nu ska jag sova bort min förkylning, och imorn ska jag och Hasse ut i stallet för att se om det finns möjlighet för att bygga sadelkammare :DD *happyface*

Pusshaj!


Detta bestod min rese "mat" av. Kärlek till det! <3

/SofieRolfson

sjuklingen

Hemma i sängen idag med en jävla hosta -.- OCH ont i halsen OCH kan inte prata OCH ont i huvudet. Inte precis vad jag hade önskat mig nu dessa sista veckorna. FML...
Mamma vill att jag ska åka hem och vila, men vi har vår sista profilvecka med två ridlektioner och en körlektion där vi ska vara ute i maraton hindrerna :( Å andra sidan kommer jag nog inte hinna bli frisk till på torsdag iaf och då kan jag lika gärna åka hem.

Anyway kl 11 ska jag till skolsköteskan för det frukade hälsosamtalet :OOO Nej men så farligt är det inte, bara prata lite allmänt, kolla vikten, längden och mitt BMI.

Nu är det vila som gäller, sen får jag börja ta itu med fysiken.

Pusshaj!

Hahahaha XD

/SofieRolfson